Våra Behandlingar


Ansikte massage
Ansiktsmassage är en behaglig och välgörande massage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft! Massagen är lugnande och skönt avstressande 

 25 Min 400 Kr - 50 Min 600 Kr

Pevonia Ansiktskur och massage       

 Vår Pevonia ansiktsbehandling är skräddarsydd för att rengöra huden och applicera anpassade serum för att balansera och förbättra hudens tillstånd. Genom en skön massage främjas cirkulationen och avslappning. Avslutningsvis används en specialmask anpassad efter individens hudtyp för att fullända behandlingen. Varje steg är noggrant anpassat för att ge en personlig och föryngrande upplevelse

30 Min 495 Kr - 50 Min 695 Kr

Sports massage
Upplev vår exklusiva massagebehandling skräddarsydd för dig med en aktiv livsstil och en passion för träning. Vår specialiserade teknik, en harmonisk balans av kraft och precision, hjälper dig att upprätthålla din kropps perfekta form. Njut av en massage som ger dig den nödvändiga återhämtningen för att fortsätta prestera på toppnivå. Din kropp förtjänar det bästa - boka din behandling idag för en upplevelse utöver det vanliga.

30 Min 430 Kr - 60 Min 725 Kr

Klassisk svensk massage
Vår medium mjuka massage är skapad för att erbjuda enastående avstressning och förbättra cirkulationen. Med skickliga tekniker och noggrann precision ger vi en professionell behandling som möter dina behov och ger en fördjupad känsla av välbefinnande.

30 Min ´400 Kr - 50 Min 600 Kr

Djupgående massage
Upplev vår specialiserade muskelmassage som kombinerar skonsamma stretchningar och precisionstryck på problemområden. Denna behandling är utformad för att lösa upp spänningar och främja avslappning i musklerna, vilket ger en fördjupad känsla av välbefinnande och förnyad energi.

30 Min 430 Kr - 60 Min 725 Kr

Aroma terapi-massage
Upplev vår exklusiva och avkopplande massagebehandling som kombinerar en lätt, mjuk beröring med användning av välgörande oljor för huden. Denna behandling omfattar helkroppsmassage inklusive ansikte och huvud, och syftar till att ge dig en helhetsupplevelse av avslappning och välbefinnande på en professionell nivå.

70 Min 795 Kr

Hot stone massage
Vår holistiska behandling utnyttjar varma lavastenar och aromatiska oljor för att skapa en fördjupad upplevelse. Genom att kombinera stenarnas värmande effekt med terapeutens teknik, strävar vi efter att intensifiera massagens förmåga att reducera spänningar och skapa en känsla av total avkoppling. Denna unika behandling är utformad för att främja balans och välbefinnande på ett holistiskt sätt.

30 Min 430 Kr - 60 Min 725 Kr

Cupping massage
Med en sofistikerad metod använder vi koppar för att skapa ett djupgående behandlingssystem som främjar kroppens naturliga rening. Genom att applicera koppar på huden skapas ett sug som bidrar till att rensa kroppen från slaggprodukter, förbättra blod- och lymfcirkulationen samt stärka immunförsvaret. Denna exklusiva behandling syftar till att främja välbefinnande och vitalitet på en helt ny nivå.

30 Min 430 Kr - 60 Min 725 Kr

Levander massage
Behandlingen börjar med en stärkande helkroppsskrubb och exfoliate huden där mineraler kombineras med lavendelns läkande egenskaper. Efter det masseras kroppen med Aromatherapy Lavender Body oil Spray. Under den avkopplande vilan kan du njuta av en fotmassage med helande stenar som renardin kropp från gifter och skapar balans mellan dina sinnen.

 60 Min 725 Kr - 90 Min 995 Kr

Gravid massage
Upplev vår exklusiva gravidmassage, skapad för att effektivt minska smärta i rygg och nacke, förbättra sömnkvaliteten och höja ditt allmänna humör.

30 Min 430 Kr - 60 Min 725 Kr

Barn vakt
Vi erbjuder barnpassning på eftermiddagar och helger, så att du kan njuta av din massage medan ditt barn är i trygga händer.

65 Min - 85 Kr